Visszavágna az UTE a hétfő esti rangadón

2018.10.08. 15:48 |
A DEAC látogat Újpestre az Erste Ligában. Az FTC a Brassót, az éllovas Csíkszereda a Gyergyót fogadja.

A hétfő esti rangadón a harmadik DEAC az UTE vendége lesz. A két csapat Debrecenben már találkozott szeptember végén, akkor a hazaiak győztek. Az újpestiek célja nem lehet más, mint hogy csökkentsék a két együttes közötti különbséget.

A DEAC a Dunaújváros elleni vasárnap meccsen is bizonyította, hogy védelme stabil, kapusa, Hetényi Zoltán pedig továbbra is nagyszerű formában véd. Az UTE a Capitals elleni 7-3-as sikerrel hangolt, főleg a mesterhármasig jutó Nemes Benjámin remekelt. A fővárosiaknál Peter Huba visszatérhetett sérüléséből a vasárnapi meccsen, akire ezúttal is fontos feladat hárulhat, ám Taylor Stefishen eltiltás miatt kihagyja a rangadót.

A székely rangadón az éllovas Csíkszereda a Titánok elleni meccsen háromgólos előnyt leadó Gyergyót fogadja. Az eredmény a román bajnokságba is beleszámít. A Sportklub több kulcsjátékosát is tudta pinhetetni a HK Budapest ellen.

Az FTC a Brassó ellen tartaná a lépést a listavezetővel. A zöld-fehérek legutóbb pénteken játszottak, így pihentebben léphetnek jégre, mint a Brassó, amely vasárnap hosszabbításos meccsen szerepelt.

A program

Sport Club Csíkszereda–Gyergyói HK 17.30
FTC-Telekom–Corona Brasov 18.00
UTE–DEAC 20.00 M4 Sport - stream ITT