Szurkolói mentorprogram

2021.11.11. |

Nem reprezentatív felmérések szerint 10-ből 9 ember úgy lett a jégkorong rajongója, hogy egyszer valaki elvitte őt, hogy élőben nézzen meg egy mérkőzést.  Aztán elment még jó párszor az illető és akár több évtized is eltelt, a sportág melletti rajongás azonban változatlanul tart nála. Kicsit olyan a jégkorong meccsek hangulatáról szóló anekdota, mint a népmese, szájról szájra terjed. Ennek a jó hírnek a terjedését szeretné tovább segíteni a Szurkolói Mentorprogram.

A jégkorong szurkolók közül ki az, aki nem ígérte még meg egy barátjának vagy kollégájának sem, hogy egyszer kiviszi egy meccsre? A mentorprogram lényege az, hogy ezek az ígéretek megvalósuljanak. Akiben van érdeklődés, hogy élőben részt vegyen egy mérkőzésen az előtt most elhárul minden akadály. Senkinek nincs veszíteni valója, az MJSZ ingyen jegyet biztosít mindenkinek, aki először jön ki mérkőzésre, kap egy személyre szabott kis welcome bag-et, egy mentort, aki segít eligazodni a mérkőzés történéseiben. Cserébe csak regisztrálni kell és egy kérdőívet kitölteni a mérkőzést követően. A visszajelzések alapján pedig minden szervező egyértelmű jelzést kap, hogy miben kell fejlődnie, hogy még jobb lehessen a Liga, még jobban érezze magát minden kilátogató.

A mentorok feladata önkéntes, van egy szabály és sportág ismereti minimum, amivel rendelkezni kell. Aki ezt teljesíti, az ingyen mehet a liga mérkőzéseire, de aki ezen túl aki akar az versenyezhet másokkal az egyedi nyereményekért. Minden új mérkőzésre kivitt nézőért pont jár, ahogy azért is, ha az újdonsült nézők visszatérnek és jegyet váltanak a mérkőzésekre. A pontokat pedig egyedi, csak a mentorok számára elérhető termékekre lehet beváltani.

Érdeklődők, mentorok és potenciális szurkolók érdeklődését egyaránt várjuk a szurkoloimentor@icehockey.hu email címen.