Indul az Erste Liga TV

2020.09.28. 17:00 |

A keddi DEAC–Brassó találkozót lehet először megtekinteni az új platformon.

Kísérleti jelleggel elindul az Erste Liga TV. Az új honlapon lehet majd élőben nézni azokat a mérkőzéseket, amelyeket az M4 Sport vagy az M4 Sport+ nem közvetít.

A tesztüzem alatt a szolgáltatás ingyenesen vehető igénybe, így meg lehet már tekinteni kedden este a DEAC és a Corona Brasov. Később a platform használata fizetős lesz, ennek díjáról tájékoztatjuk a szurkolókat.

Aki a helyszíni szurkolás élményét választja, az is megteheti, hiszen a járványügyi szabályok betartása mellett az Erste Liga mérkőzései továbbra is látogathatók. Az online jegyértékesítés minden mérkőzés hazai és vendég drukkerei számára egyaránt biztosított, a soron következő mérkőzések kapcsán érdemes az Erste Liga facebook oldalát követni, ahol a jegyértékesítés közvetlenül is elérhető.

Ráadásul a csarnokokban több újdonság is várja a nézőket a Magyar Jégkorong Szövetség és a Szerencsejáték Zrt. jóvoltából: egyedi ülőpárnát és repoharat kaphatnak, de támogatást kapnak a klubok a nézők jobb kiszolgálásához és az online komunikáció fejlesztéséhez szükséges eszközök beszerzésében is is.

Egyúttal tájékoztatjuk a szurkolókat, hogy dolgozunk az Erste Liga applikációja javításán és fejlesztésén.