Hihetetlen meccsen a DVTK-nál az előny

2018.03.09. 21:59 |
Sok gólos, magas színvonalú, elképesztően igzalmas és változatos meccsen a DVTK 6-5 re verte az SC Csíkszeredát, így az első meccs után náluk az előny. Remek folytatásra van kilátás, érdemes lesz követni ezt a párharcot is.

Már a 6. percben 1-1 volt az állás Magosi és Schasztlivy gólváltása után. Alig hét másodpercig volt egyenlő az állás, amikor Ritó László is betalált. Remek sebességű és színvonalú meccs kezdődött, ahol a rutinos csíkszeredai jékosok remekül kevergettek, a hazaiak pedig hatékonyan kontráztak. A harmad utolsó percében Galanisz is betalált, így 3-1-es miskolci előnnyel mentek a második harmadra a felek.

Három perc telt el a harmadból, amikor Magosi és Galanisz ismét betalált, 5-1-nél már többen kiütést rebesgettek és hátradőltek a Népkertben. Hiba volt temetni a vendégcsapatot, a kapuscsere után Ruczuj új lendületet adott, sorrendben betalált Fodor, Taratukhin és Valchar is. A harmadik harmad 5-4-es állással kezdődött, de egyik mester sem lehetett makulátlanul elégedett a második harmad után. A záró játékrész Gudas mester tanítványainak kezdődött jobban, a 49. percben Bíró Tamás egyenlített. Az utolsó tíz percre új meccs kezdődött, a nyíltsisakos küzdelemből a Miskolc jött ki jobban, az 58. percben Rantanen megszerezte a hazaiak vezetését. Az utolsó percben emberelőnybe került a Csíkszereda, lehozták a kapust is, mégsem sikerült a győzelmet megszerezni, sőt a dudaszó pillanatában a Jegesmedvék részéről egy időntúli üreskapus gólra is futotta. Remek iramú, magas színvonalú 11 gólt hozó mérkőzésen nyertek a Jegesmedvék.

Folytatás szombaton 18:30-tól Miskolcon.