Hatossal javított az UTE

2020.01.31. 22:12 |
A Gyergyó nyert a Titánok ellen, és vezeti a tabellát az Erste Liga középszakaszának alsóházában. Nem nyeretlen  már az Újpest sem.

Gyergyói HK-Fehérvári Titánok 4-2 (1-0, 1-2, 2-0)

Az alsóház két éllovasa találkozott. A Gyergyó szerzett vezetést Tendler révén, de a második harmad elején az előző játékhét legjobbjának választott Campbell egyenlített fórból. A játékrész utolsó perceiben hasonló volt a felállás: Tendler újra betalált, ám emberelőnyből Mangone megint egyenlített. A hazaiak bosszúsak lehettek, mert ebben a periódusban jóval többször lőttek kapura

Az utolsó harmad viszont már nem volt válasza a Fehérvárnak a két Rupert góljaira, így a Gyergyó megelőzte riválisát és az alsóház élére állt.

UTE-Hokiklub Budapest 6-0 (0-0, 3-0, 3-0)

Az első harmad még nem hozott gólt, de a második másfél perc után már igen, Vincze Péter talált be. A meccs felénél Benk növelte a különbséget, majd újra Vincze volt eredményes.

Az UTE az utolsó harmadot is megnyomta, míg a Hokiklubnak ezúttal semmi sem jött be. Csamangó folytatta s sort, aztán Vincze a harmadik gólját is meglőtte – és nem mellesleg két asszisztja is volt. A végén Godó is betalált volt csapatának.

Az UTE visszavágott alapszakaszbeli mumusának, és első győzelmét érte el a középszakaszban.