Fordított a Gyergyó

2021.11.22. 21:02 |

Pont nélkül zárta túráját az ETO.

Gyergyói Hoki Klub-UNI Győr ETO HC 4-2 (0-2, 2-0, 2-0)

A Gyergyói Hoki Klub az első harmadban kétgólos hátrányba került, de megfordította az UNI Győr ETO HC elleni meccset. A hazaiaknál Orban Brance két góllal és egy assziszttal vette ki a részét a feltámadásból.

A Győr sorozatban hatodik találkozóját vesztette el a pontvadászatban.

Nyilatkozat

Szilassy Zoltán, vezetőedző, Gyergyó: „Rosszul kezdtünk, de utána végig nyomtunk. Egyre kevésbé dobáltuk el a korongokat, hanem tudatosabban passzoltunk, jobban használtuk a védőinket, ezáltal több ideig tudtuk bent tartani az ellenfelet a harmadában és egyre kevesebb energiája maradt. Kétszer annyi nagy helyzetünk volt, mint az ellenfélnek. Arra kell figyelni, hogy 60 perces legyen a teljesítmény, és akkor nem járunk úgy, hogy 0-2-ről kell visszajönni. Egy jó ellenfelet tartottunk két gólon, mi lőttünk négyet, ez nekem szimpatikus eredmény.”

Ladányi Balázs, vezetőedző, Győr: „Ugyanaz volt a forgatókönyv, mint a hazai meccsen, 2-0-ra megléptünk, aztán fordított a Gyergyó. Ami a legnagyobb változás, és aminek lehet örülni, hogy a Brassó ellen gyenge teljesítményünk után ilyen játékkal rukkoltunk elő. Tudtunk váltani, egy nap alatt rendbe tettük a fejeket, és megoldottuk, hogy nagyon sokáig meccsben voltunk. Buta hibákból kaptuk a gólt, de a Gyergyó megdolgozott érte, és megérdemelten nyert, hiszen több támadást, több helyzetet alakított ki. Két góllal nehéz ebben a csarnokban nyerni. Meg kell találni a módját, hogy a nagyobb csapatok ellen is több gólt szerezzünk. Fel kell emelni a fejünket, és menni tovább.”