Erste Liga Matiné: Miskolc a következő állomás

2021.10.21. 11:15 |

Vasárnap Miskolcra látogat a Magyar Jégkorong Szövetség és az Erste Bank közös családi napja. A szervezők színes programokkal és értékes nyereményekkel várnak mindenkit.

Az MJSZ közelmúltban indított új rendezvénysorozata, a magyar bázisú nemzetközi jégkorongbajnokság köré szervezett, nagy sikerű Erste Liga Matiné Újpest és Zalaegerszeg után a borsodi megyeszékhelyre, Miskolcra érkezik. Vasárnap 14:15-kor a házigazda DVTK Jegesmedvék csapata a székesfehérvári Titánok együttesével csap össze, a programok azonban már a korongbedobás előtt másfél órával, 12:45-kor megkezdődnek.

A Magyar Jégkorong Szövetség és a DVTK Jegesmedvék szeretettel várnak mindenkit, kicsiket, nagyokat, és a környékbeli utánpótláscsapatokat egyaránt, akik eltöltenének egy felhőtlen délutánt meccsnézéssel, szurkolással és a matiné programjaival. Az érdeklődők a találkozó helyszínén kialakított játékzónában megismerkedhetnek a sportággal, találkozhatnak Csúszkával, a honi jégkorongsport népszerű kabalafigurájával, harmadszünetekben pedig különböző játékokban tehetik próbára magukat.

Lesz buborékhoki, óriás puzzlekocka, kapura lövés, korongtorony-építés, kvízjáték nyereményekért – sorsolás negyedóránként –, és itt debütál az új ügyességi szlalompálya. Emellett arcfestéssel, ugrálóvárral, floorballpályával, teqballasztallal és asztali hokival is készülnek a szervezők. Az első harmadszünetben a felnőtteket kapura lövés, a gyermekeket "csuszikorong" várja a jégen. Az idősebbek páros szezonbérletet és a Barber Street felajánlásából ajándékcsomagot nyerhetnek, a gyermekek DVTK-s ajándékokkal gazdagodhatnak. A második harmadszünetben a műkorcsolya-bemutató mellett a Kahoot! kvízjátékban a miskolci csapat által dedikált mezért és ütőért lehet harcba szállni. Csúszka mellett az esemény másik házigazdája Siku, a vendéglátók kabalafigurája lesz.

Az Erste Liga Matiné további menetrendje:

2021. november 7., vasárnap, FTC-Telekom–MAC HKB Újbuda (Budapest, Tüskecsarnok)
2021. november 21., vasárnap, DEAC–DVTK Jegesmedvék (Debreceni Jégcsarnok)
2021. december 4., szombat, Dunaújvárosi Acélbikák–MAC HKB Újbuda (Ajkai Jégcsarnok)
2021. december 5., vasárnap, UNI Győr ETO HC–Brasov Wolves (Győr, Nemak Jégcsarnok)