A hét játékosa: Jack Walker

2022.01.14. 08:00 |

A DVTK Jegesmedvék hét pontot szereztek az előző játékhéten: szétlövéssel kaptak ki az FTC-Telekom otthonában, majd kétszer magabiztosan legyőzték a Titánokat. Három góllal és öt assziszttal Jack Walker csapata, valamint az egész játékhét legjobbja volt.

A szezonban már másodszor lett a hét játékosa a miskolciak amerikai csatára. A 25 éves játékos tartja remek formáját, november vége óta 12 meccsen 23 pontot szerzett.

2-2 után szétlövésben kaptatok ki az FTC-től. Hogy értékelnéd azt a mérkőzést?

Minden pont számít a szezonnak ebben a részében, így örülök, hogy legalább egyet tudtunk szerezni a Tüskecsarnokban. Akkor tudunk a legjobban teljesíteni, ha nem aggódunk túl sokat amiatt, hogyan játszik az ellenfél, hanem csak magunkra koncentrálunk, arra, hogy nekünk mit kell tennünk.

Aztán kétszer simán legyőztétek a Titánokat egymás után. A kötelező sikerek a legnehezebbek?

Szép győzelmeket értünk el, az a fontos, hogy mindig ugyanúgy játsszunk, függetlenül attól, hogy ki az ellenfél, csak ez vezethet eredményre.

Egy sorba kerültél a két új igazolással, Brett Parnhammel és Chris Setóval, és jól is mentetek. Hogy sikerült ilyen gyorsan összecsiszolódni?

Remek játékosok, mindketten erősítést jelentenek, ez már látható, és gyorsan beilleszkedtek. Sokat segítettek az első győzelmek is, ez mindig jó visszaigazolás.

Sok szép gólt szerzett a DVTK az utóbbi meccseken, neked melyik volt a kedvenced?

Valóban voltak remek találataink, ha egyet kellene mondani, akkor Ritó László gólját választanám a Titánok ellen, nagyszerűen lőtte ki a felső sarkot, és azzal kerültünk 2-0-s előnybe.

Hogy ünnepeltétek meg Tokaji Viktor születésnapját kedden, a fehérvári győzelem után?

Kaptunk egy megérdemelt pihenőnapot a győzelmek után, mindenki tölthetett egy kis időt a családjával. Ez jó ünneplés volt számunkra. Az edző születésnapját is emlékezetessé tettük.

Erdélyi túrára utazik a csapat. Mi a cél ezen a három találkozón?

Meccsről meccsre szabad csak haladni, és fontos lesz, hogy szervezettek legyünk végig. A következő néhány meccsen a liga topcsapataival találkozunk, jó teszt vár ránk.